Форумы » test 3

Сашенька из Сербии

• 6 октября 2011 г., 6:35:42 PDT
    Поздрав свима,
    моје име је Александра,живим у Београду,Србија.На моју велику жалост не говорим руски језик,али могу колико толико да разумем.Много волим Русију и руски народ.Толико од мене за сада,ако има питања слободно питајте.
    Велики поздрав из Србије :hi02:
  • 6 октября 2011 г., 6:46:03 PDT
    Поздрав свима,
    моје име је Александра,живим у Београду,Србија.На моју велику жалост не говорим руски језик,али могу колико толико да разумем.Много волим Русију и руски народ.Толико од мене за сада,ако има питања слободно питајте.
    Велики поздрав из Србије :hi02:

Добрый-добрый день! А Вы знаете, у нас с полгода назад здесь был парень из Сербии, на форуме. К сожалению, не припомню, как его звали.

Как вам живется теперь?Спокойно ли живется? Молимся о вашем братском народе всегда.
  • 6 октября 2011 г., 6:47:16 PDT
    перенесла из темы Нины посты.

Саша, а сколько Вам лет, чем Вы увлекаетесь, где работаете? Расскажите, пожалуйста. Пишите по-сербски, ничего страшного. Слова многие понятны, а что непонятно-есть в гугле переводчик.
  • 6 октября 2011 г., 6:50:25 PDT
    Искрено говорећи,живот у Србији сличан је и животу људи у Русији-стална борба за веру,нормалан живот..драго ми је да је на форуму био човек из Србије.Надам се да ћу ја бити редовна:)
  • 6 октября 2011 г., 7:05:15 PDT
    Имам 36 година, тренутно не радим,.волим да се дописујем и дружим  са људима, да путујем,читам.
  • 6 октября 2011 г., 7:19:42 PDT
    А где Вам удалось побывать, где путешествовали?  Если есть фотографии, их можно выложить   рассказать, нам будет интересно очень.

Много ли вокруг Вас православных, есть ли храм, куда Вы ходите постоянно?
    (простите за множество вопросов, мы любопытные.. ответить можете, когда Вам удобно.)
  • 6 октября 2011 г., 8:40:13 PDT
    Много братьев сербов можно встретить в Дивеево.
  • 6 октября 2011 г., 12:49:00 PDT
    Није проблем,само ви питајте:))).Нисам разумела питање везано за путовање,Путујем Србијом,најчешће на поклоничка путовања.Што се тиче Русије,била сам 2008.године на поклоничком путовању 10 дана и обишли смо неколико светиња:Дивејево, Оптину,Владимир,Сергијев Посад,били смо у Петербургу( код Свете Ксеније,Светог Јована Кроншатског, Невска Лавра,Казањски сабор;Новодевички манастир),Муром, у Москви(Кремљ,храм Светог Василија Блаженог,Храм Христа Спаситеља),Покровски манастир где су мошти Свете Матроне,на Валаму-мислим да нисам заборавила неку светињу.Летос сам била код својих пријатеља у подмосковљу и у Петербургу,укупно месец дана.Обилазила сам цркве у самим градовима и била сам у Вирици код светог Серафима Вирицког,у Кронштату где је живео Сети Јован Кронштатски.Иначе Свети Серафим Вирицки и Света Ксенија Петербуршка су светитељи које много волим и поштујем.Храм у који ја идем посвећен је Сабору Свих Србских Светитеља.Фотографије мога храма ћу вам послати,само ћете морати да ми помогнете и кажете  које бисте друге желели да видите.Сан православних људи у Србији јесте да виде православну свету земљу Русију, и доста њих боли и поштује Светог Серафима Саровског,зато нас и има доста у Дивејеву,.а тамо живи један православни Србин,брат Веља.Настанио се у близини манастира,имам и документарни филм о њему који су направили поклоници из Србије
    Свима се захваљујем на топлом пријему и речима подршке и опростите што сам овако опширна:))
  • 6 октября 2011 г., 13:22:20 PDT
    Divejevo OptIn, , Владимир, Сергиев Посад, мы были в Петербурге (под Санкт-Ксения, Иоанн Kronšatskog, Невская Лавра, Казанский парламента; Novodevički монастыря), Муром, Москва (Кремль, собор Василия Блаженного, Храм Христа Спасителя), Покровский монастырь, где Святой Matrone реликвии, Валаам, я думаю, что я забыл svetinju.Letos Я был на моих друзей в Америке, и в Петербурге, в общей сложности за месяц я dana.Obilazila церквей в самих городах, и я был на преподобного Серафима Virić Virickog, в Кронштадте, где Помните Иоанн жил Kronštatski.Inače Viricki преподобного Серафима и Санкт-Петербурга Ксения святых, что я очень люблю и poštujem.Hram, в которой я посвятил идти в парламент Srbskih Svetitelja.Fotografije Все храм мой пошлю к вам, вы просто должны помочь мне и сказать, что вы Другие хотят vidite.

Т.е.Александра, получается, не только в России во многих местах была, но и в Америке! Повезло человеку. Что мы хотим видеть? Да нам все интересно, честно говоря.

Выложите самые интересные фото, расскажите о них, где это место, какие Ваши впечатления о нем...Можете в этой теме, а можете найти Раздел Фотогалерея и разместить там.

А можете в  разделе "Православие за рубежом", там у нас есть, кстати, интересная т ема про православие в Америке.

В общем, тут можно все, делайте как Вам удобно.

(фотографии, если будете грузить, по опыту: лучше уменьшать до 40-30 процентов, так быстрее грузится.)
  • 6 ноября 2011 г., 7:51:11 PST
    Привет, Саша! Живела Сербия! Живело сербство! Косово - СЕРБСКАЯ ЗЕМЛЯ!!! Мы с Вами, родные!!!
  • 6 ноября 2011 г., 7:52:48 PST
    Будешь в России - заезжай в гости, в Ярославль!)))