Форумы » test 5

Рождество честного славного Пророка, Предтечи и Кр

• 7 июля 2005 г., 2:58:52 PDT
    С праздником всех!

Тропарь
    Иоанну Предтече (Рождество), глас 4:

Пророче и Предтече пришествия Христова, / достойно восхвалити тя недоумеем мы, любовию чтущии тя: / неплодство бо рождшия и отчее безгласие разрешися / славным и честным твоим рождеством, / и воплощение Сына Божия мирови проповедуется.
  • 7 июля 2005 г., 6:10:41 PDT
    Присоединяюсь, Всех с Праздником!
    Молитва о даровании покаяния Пророку Иоанну, Предтече и Крестителю Господню
    Крестителю Христов, проповедниче покаяния, кающагося не призри мене, но, совокупляяся с вои Небесными, молися ко Владыце за мене, недостойного, унылаго, немощного и печального, во многия беды впадшаго, утружденнаго бурными помыслы ума моего. Аз бо есмь вертеп злых дел, отнюдь не имеяй конца греховному обычаю, пригвожден бо есть ум мой земным вещем. Что сотворю, не вем, и к кому прибегну, да спасена будет душа моя, токмо к тебе, святый Иоанне, благодати тезоимените, яко тя пред Господем, по Богородице, все больша быти рожденных всех: ты бо сподобился еси коснутися верху Царя Христа, вземлющаго грехи мира, Агнца Божия. Егоже моли за грешную мою душу, да поне отныне, в первый-надесять час, понесу тяготу благую и прииму мзду с последними. Ей, Крестителю Христов, честный Предтече, крайний пророче, первый во благодати мучиниче, постников и пустынников наставниче, чистоты учителю и ближний друже Христов, тя молю, к тебе прибегаю, не отрине мене от твоего заступления, но застави мя, пашагося многими грехи, обнови душу мою покаянием, яко вторым крещением, понеже обоего начальник еси, крещением омываяй грех, покаяние же проповедуяй во очищение когождо дел скверных; очисти убо мя, грехми оскверненного, и понуди внити, аможе ничтоже скверно входит, в Царствие Небесное. Аминь.
  • 7 июля 2005 г., 6:31:22 PDT
    Спасибо, и вас с праздником, люди добрые...
  • 7 июля 2005 г., 6:42:27 PDT
    И я присоединяюсь к поздравлениям!!!
    А скоро будет еще один праздник, я уже буду в деревне, так что и с наступающим днем святых Петра и Павла и с окончанием поста... :D
  • 7 июля 2005 г., 10:10:57 PDT
    Спаси всех Господи!
    С праздником ВАС!!! :)  :P  ;)  :lol:  :rolleyes:  :D  B)
  • 6 июля 2008 г., 13:07:02 PDT
    Поздравляю с Рождеством честнаго славного Пророка Иоанна, Предтечи и Крестителя Господня !!!
    • 5 сообщения
    7 июля 2008 г., 7:11:17 PDT
    С Праздником!!!
  • 7 июля 2008 г., 7:29:04 PDT
    Да, скоро пост завершается...
    А вот интересно, кто сколько примерно раз в году ходит причащаться св.Тайн?

Об этом уже где-то писано было..